Dwarsfluitles

Dwarsfluitles is voor iedereen. Of je nou jong of oud bent. Beginner of gevorderd.

Alle lessen die ik geef zijn individueel. Dit doe ik zodat ik echt goed de tijd en aandacht heb voor iedere leerling. Dit wordt door leerlingen erg gewaardeerd.

Je kunt al jong met dwarsfluitles beginnen. Wanneer je nog te klein bent voor een ‘echte’ dwarsfluit beginnen we met een dinofluit. De dinofluit is een oriëntatiedwarsfluit en erg geschikt voor kleine kinderen. Op deze fluit leer je noten lezen en kun je na een paar lessen al leuke liedjes spelen. Na verloop van tijd kun je overstappen op een echte dwarsfluit.

Vanaf negen jaar kun je spelen op een echte dwarsfluit. We werken uit meerdere boeken tegelijk. We wisselen boeken met piano, duetten, cd en individuele stukken af. Op deze manier heb je altijd een gevarieerde les en kun je je eigen muzieksmaak ontwikkelen.

Ben je volwassen en heb je altijd al dwarsfluit willen leren spelen? Ook dan ben je bij mij aan het goede adres. Doordat de lessen individueel zijn maak ik de lessen op maat. Hierdoor leer je snel en sluit de les precies aan bij wat jij nodig hebt. Binnen een paar lessen kun je dan al je eerste liedjes ten gehore brengen.

Ook wanneer je al ver gevorderd bent kun je bij mij terecht voor lessen. Of dit nou is om nog veel te leren of om het spelen bij te houden, iedereen is welkom. We passen de lessen aan aan jouw wensen.

Voel je welkom voor een gratis proefles. Mijn fluitstudio bevindt zich in Nunspeet. Onder het kopje ‘contact‘ kun je contact met mij opnemen.